LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 7 July 2015

Lee Kwang Soo Dedah Punca Kim Jong Kook Belum BerkahwinAhli Running Man (RM) Lee Kwang Soo baru-baru ini mendedahkan punca sebenar mengapa Kim Jong Kook masih belum berkahwin walaupun usianya sudah hampir 40 tahun.

Perkara itu didedahkan oleh Kwang Soo melalui episod terbaru Running Man (episod 253) yang bakal bersiaran di One HD (saluran 393) Ahad ini.

Perkara tersebut terbongkar apabila Kwang Soo bersama salah seorang tetamu jemputan RM, Seo Hyun Jin meluahkan keinginan untuk memenangi misi setrusnya dan berharap agar dapat satu kumpulan bersama Kim Jong Kook.

“Untuk misi Running Man ini saya memang mahu menang dan kalahkan anggota yang lain.

“Jadi saya rasa saya perlu berada dalam satu kumpulan dengan Kim Jong Kook untuk merialisasikan keinginan saya.” katanya.

Kwang Soo yang berasa tercabar dengan permintaan Hyun Jin itu kemudiannya bertindak mendedahkan sikap buruk Kim Jong Kook.

“Kalau satu kumpulan bersama dengan Kim Jong Kook pasti kamu akan berasa penat sepanjang hari mendengar bebelan yang keluar dari mulutnya.

“Walaupun buat masa sekarang Jong Kook memilih untuk tidak berkahwin dan mahu fokus kepada kerjaya tetapi secara logiknya kenapa dia belum kakwin?

“Sudah pasti kerana sikapnya yang suka membebel tanpa henti tu. Baiklah sampai sini sahaja pendedahan saya.” katanya bergurau.

Jadi kepada penonton setia, jangan lupa untuk menonton Running Man setiap Ahad, jam 8.30 malam secara eksklusif di One HD (saluran 393).

4 comments:

 1. jong kook.....sy single..kah3...gurau2

  ReplyDelete
 2. apa...JK dah hampir 40 tahun...tapi muka dia nampak muda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Macam tak percaya kan ? heheheh :)

   Delete