Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 3 July 2015

JUALAN PROMOSI BAWAL SATIN YUHANIS ,

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 03, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Hai semua , Ramadhan ke tujuh belas ini emma nak war war kan yang emma nak abiskan stock bawal satin yuhanis . Nak raya ni haiyh .. dah beli tudung belum ? Emma cuma ade 11 code warna yang masih berbisa , Eceyh hehehhe ..

Bawal satin yuhanis dan material

Material terbaik punya sebab bukan satin yang licin bila ditiup angin terus kelepek bergelombang micro dekat kepala yg korang selalu pakai tu. 

Sebab nya Bawal Yuhanis dari Emma_projecthouse adalah seperti berikut :

✔ Material daripada 'Cotton Chiffon' berkualiti tinggi
✔ Satu saiz muat untuk semua
✔ Bidang 50'
✔ Labuh menutupi paras dada
✔ Terdapat pelbagai variasi warna
✔ Sesuai di gayakan untuk semua majlis mahupun bersantai


ADA 11 HELAI BERLAINAN WARNA ! 


Nyatakan Code pilihan uolls ya untuk order ,

CODE 001          CODE 002        CODE 003


CODE 004      CODE 005      CODE 006


CODE 007     CODE 008    CODE 009    CODE 010      CODE011

Harga RM20 [ Tidak Termasuk Postage ]


PROMOSI 1 JULY UNTIL 10 JULY 2015

1 HELAI RM20
2 HELAI RM 30
3 HELAI RM 40

Nak beli 2helai ? 3 helai ? 4 helai ? Halaaahhh tu kire borong , ha mai terus inbox emma :) 

Ada yg tanya kenapa tak jual RM10?

Ini jawapan kami : Anda boleh bandingkan material daripada Emma_project berbeza dgn Bawal Yuhanis di pasaran. :) Confirm Puas Hati!



Cara Order :

• Whataps Emma Diana 01138843062..
• Nyatakan Code pilihan uolls ya untuk order ,
• Deal , Bankin Dan postage akan dijalan kan [ Setiap Hari ]

Inbox terus pun xpe , senang berurusan.. Add facebook emma ya Emma Diana ..

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?