Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 24 July 2015

Follower Naik 1M . Macam tak caya !

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 24, 2015 Comments : 6 Labels :
Assalamualaikum . 

Hai la korang , Ni haaa nak cerita , Tadi sesaje stalk Retis Korea yang paling emma melting Habis ! Hahaha tipu kalau x kenal Lee kwang soo ! kalau buat entry tentang lee kwang so kompom ramai yang klik , hahahahks! Views pun naik dalam 4ratus , padahal entry yang lain x pernah cecah 1 ratus keatas , Hikss ! 



Before this nampak followers dye macam baru je 800k lebih , la ni naik dah jadi 1M , hahahahaks , Tahniah sebab mempunyai fans yang besar dan peminat yang ramai walaupun pic dye kadang2 xmasuk akai , dapat liks 184k keatas , Hehehe , dah minat ape boleh buat . amik yang baik , buang yang keruh , jangan terlalu fanatic sangat ye kawan kawan ! heheheh

Lee kwang so juga Lelaki paling tinggi dalan Runningman , Pengkianat paling tegar . hahah xde dye tak best cerita runningman , Ehh yeke ? Tipu lah ! hahaha Gary pun lawak jugak , hehehe ..

Berikut merupakan 11 fakta menarik tentang Lee Kwang Soo.

1. Air minuman kegemaran Kwang Soo ialah Coke oleh sebab itu tidak hairanlah mengapa nama twitternya ialah @masijacoke85.

2. Kwang Soo alegi kepada kacang Gingko, malah dia juga mendedahkan peristiwa yang hampir meragut nyawanya gara-gara termakan kacang tersebut.

3. Dia juga tidak boleh makan makanan yang terlalu pedas.

4. Kwang Soo gemar melukis komik dan grafiti sehingga pernah bercita-cita ingin menjadi seorang pelukis namun tidak mendapat sokongan keluarga.

5. Mempunyai rabun jauh dan hanya akan memakai kanta lekap semasa bekerja sahaja.

6. Pernah mempunyai teman wanita dalam bidang yang sama (pelakon) tetapi sehingga kini masih tidak tahu siapakan gerangan wanita tersebut.

7. Pelakon ini juga pernah mengalami masalah berat badan namun selepas menjadi model dia kemudiannya rajin bersenam untuk mencapai berat badan ideal.

8. Warna kegemarannya ialah hitam. Hampir kesemua koleksi pakaiannya adalah warna tersebut.

9. Sangat rapat dengan Kim Jong Kook dan Song Ji Hyo. Malah Kwang Soo juga menganggap mereka seperti abang dan kakaknya sendiri.

10. Peminat fanatik kepada Yuri (Girl Generation).

11. Tidak pandai menari. (Ya Kwang Soo semua orang tahu yang ni hihihi)


Tahniah LKS

Korang belum follow lagi LKS ? Nak ni Ig dye : Instagram

Emma jugak pernah buat entry khas buat Lee kwang so . entry entry yang hangat sangat bile emma update , 




Aku belanja gambar ko mase ko terkangkang kang kang ye ,
haha almaklum tinggi sangat nak buat ucapan mic pendek ! hahahah

Follow Instagram Lee Kwang Soo : masijacoke850714

Follow Instagram Aku : Emma_Dianamazlan



6 comments:

  1. ramai peminat dia ni rupenye..hihi..

    ReplyDelete
  2. wow, indah sangat jika saya pun dapat follower hingga 1 m, nampak rame peminat blognya, dan adminnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kalau 1M jugak Follower saya kompom ade je y xkene dimata peminat hehehe

      Delete
  3. baru tahu yg tu ig dia :((( sodehh betol .

    ReplyDelete

Exchange Link?