Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 31 July 2015

Aku Cabar Diri Aku Day 5 #emmacabardiridia #cabaruntuk30hari

Penulis : emma diana Masa : Friday, July 31, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai korang Update untuk today petang sikit , Almaklumlah kite bekerja , Boss Sentiasa ade di belakang Hiks !! 


Hai ! senyum sikit ~

Okay today hari yang ke 5 dengan cabaran ni , nak taw ape yang emma tengah rasa sekarang ? Asyik nak terkuci**l saja ! hehehe penangan limitoxless la ni , Ngee 
So emma harini minum tea untuk night sebab selang 3 hari tapi ni selang 4 hari dah heheh , patut minum malam tapi emma bantai minum waktu petang , asalkan ade selang hari , hehehhehe

So Bagi peket yang night tak sama rasa macam paket Tea Morning , Herba manis sedikit , rasa tak sanggup sebab pekat ! tapi Habis Okay ! Mula2 pekat warna tea n terasa sangat manis Herba dalam uncang tu , so bila kali kedua tambah mineral water Hot medium la rasa kurang sikit dan kali ni dah 3 kalai refeil air , Hehehe tu yang terasa nalk terkucil je tu .. 

Okay tu je nak share untuk harini hehehhe .. 

Ikuti perkembangan cerita 4 hari sebelum ni nak ? jum ! 

Link - http://emmadianastory.blogspot.com/search/label/LimitoXless
Info Product Emma Minum : http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/limitoxless-untuk-yang-betul2-nak-kurus.html


1 comment:

Exchange Link?