Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 28 July 2015

Aku Cabar Diri Aku Day 3 #emmacabardiridia #cabaruntuk30hari

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, July 28, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum korang , Haipp ! 

Update lagi , Act Update setiap hari untuk ? Merajinkan diri hehehe . So Emma Update untuk hari y ketiga dengan cabaran #emmacabardiridia #cabaruntuk30hari

Hahahha ni nak panggil segmen untuk diri sendiri ke ape ni ek ?



Korang dah lunch ? Emma dah , 
NASI + Tomyam sayur , Hikss ! Harini kene makan nasi , kene kuat sikit , sema;am x berapa cegas heheheh .

So korang tggu 30 - 3 tinggal bape hari lagi ni ? Hihihih . 

Nah nak belanja 1 gambar . 
Peace Yow !





2 comments:

  1. Replies
    1. Hehehhe Boleh bace kat label ni dear

      http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/aku-cabar-diri-aku-day-3.html

      Delete

Exchange Link?