LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 26 July 2015

Aku Cabar Diri Aku Day 1 #emmacabardiridia #cabaruntuk30hari

Penulis : emma diana Masa : Sunday, July 26, 2015 Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum , 

Hah Entry ni khas untuk diri aku , heheh korang nak baca ? baca je , Kenapa emma kata emma nak cabar diri emma ? Sebab Badan Aku dah terlalu gemoks ! Doctor dah marah mase buat checkup kesihatan ! :'( 

Doc : ''Macam mana Awak Nak menimang cahayamata kalau pemaknan tak jaga ?'kolestrol dalam badan banyak , presure blood naik , pengambilan gula tak kawal ?
Aku : OMG !!

Emma Memang susah sikit nak kurus tanpa motivasi diri , semangat dari sekeliling , dan yang penting semangat dari suami , walaupun Suami tak pernah mengadu emma dah MOk2 Bam2 . Kih3 ! 

Emma dah tekad nak kurus , bukan lah kurus keding means emma nak dapatkan balik berat badan emma y lama , berat badan y ideal seperti dulu , sekarang ni 90KG , dulu 65kg ! boleh ke emma dapatkan balik berat badan tu ? so dengan adanya   korang boleh try je follow emma nyer aktiviti kat situ , Exclusive di IG & Twitter :)

LIMITOXLESS
Okay Dengan jayanya, Emma Mengambil 1 product untuk membantu mengawal nafsu pemaknan emma , so kurangkan minyak dibadan , dan kurangkan ambil nasi :) Kuat emma ! kau perempuan kuat ! Sampai bile nak dengar orang hina kau gemok je !! Sampai bile nak pakai saiz x[luss je kn ? nak jugak try pakai balik saiz M or L :'( nak dapat saiz S ? Hurmm Kirim salam hikss !

InsyaAllah emma akan update entry setiap hari untuk ganjakkan hari pada entry , kalau sabtu ahad insyaAllah kalau sempat :) 

Nak tau info tentang product ni ? Pergi ke entry ----- LimitoXless - Untuk yang betul2 nak kurus !

Dah sehabis mungkin kempeskan
perut mase tangkap gambo ni hehehhe
Ni gambar 2 bulan lepas dan gambar selepas 30hari insyaAllah emma akan upload , InsyaAllah emma akan edit balik entry ni letak gambar berat badan pulak . 

Okay Dengan Rasminya Entry ni emma permulaan challange emma ! Doakan Emma ya :) 

Chaiyok2 , Jom bagi kata2 semangat pada emma kat komen ataupun chatbox :) jangan lupe bagi semangat pada emma dengan  

Terima kasih sudi meluangkan masa baca entry emma ni :) 

8 comments:

  1. Good luck dear.
    teruskan bersemangat ye..
    Gogogoooo :)

    ReplyDelete
  2. semoga niat dn usahamu tercapai..insyaallah ♥♥

    ReplyDelete
  3. Good luck emma..")
    Tips untuk kurus, elak makan mee & daging.
    lebihkan sayur-sayuran & buah-buahan.")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bagi tips dear , & TQ sudi singgah sini :)

      Delete
  4. singgah sini, hehehe
    Tak try diet atkins? :)

    ReplyDelete
  5. Good luck... yakin boleh... #kipidap

    ReplyDelete