LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 13 July 2015

5 barang ni wajib bawak balik kampung

Penulis : emma diana Masa : Monday, July 13, 2015 Comments : 0 Labels :
5 barang ni wajib bawak balik kampung , Aku Guna Aku jual , Tak salah share kebaikkan product Emotikon smile


Azanis scar serum - ubat parut paling bagus aku pernah pakai , 3 hari pakai kat parut bahagian betis , dah hilang parut tu.. kenapa perlu bawak balik azanis scar serum ke kampung ?? sudah tentulah kampung ramai kuncu2 nyamok , nyamok gemok , nyamok kurus , hahahaks . ni lah masanya sapu azanis sebelum dye gigit , elakkan berparut , jangan ikut cara emma pakai , Act cara pakai after mandi dan sapukan di bahagian parut2 kite tu ye , ni nak pakai selepas nyamok2 kurus gemuk gigit emma . kih3..


Olicandy - Buat macam gula2 tapi boleh hilangkan kulit2 kusam kite tu .. Korang , aku serius ni , Olicandy like Vit c Sedap ! ( Gula Gula mahal ) hahahha


Floral mask - Mask paling power aku pakai .. apply je kat pipi dahi bawah bibir , hidung , kompom Tertanggal Whitehead or Blackhead y kejam tu . Hihi

GlutaCaps - Aku ni Hitam geseng nak jugak cerah hahha , 3 hari telan pil ni badan dh cerah .. kau ghase ??? hahahha ..

Kotak kuning tu nanti aku share sebab tu tea paling power aku pernah minum.. seminggu 5 kg dengan 7 uncang je . hahahha nak tau ? tunggu sebulan aku update ye .. 

No comments:

Post a Comment