Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 8 July 2015

3 JENIS KUMPULAN DALAM BAS.

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, July 08, 2015 Comments : 1 Labels :
3 JENIS KUMPULAN DALAM BAS. Zaman sekolah aku dulu setahun je naik bas , mase tu ekonomi family stabil lagi , adik no 3 start je sekolah , nak menampung pergi balik sekolah naik bas mmg lari baget . tapi aku ade kenangan tersendiri .. hehehe
Gambar dari petikan facebook FIZOOMAR


Kumpulan 1 a.k.a ‪#‎TeamDiam‬

Kumpulan 2 a.k.a ‪#‎TeamLalang‬

Kumpulan 3 a.k.a ‪#‎TeamKarok‬

Memang semua manusia dilahirkan dengan lumrah yang berbeza. Personaliti manusia memang unik dan kita boleh tengok dari segi pemakaian, cara bercakap mahupun kedudukan mereka semasa di dalam bas.

Kat sini Fizo nak share tentang 3 jenis kumpulan yang Fizo rasa korang sangat familar:
Kumpulan 1 a.k.a ‪#‎TeamDiam‬
Kumpulan 2 a.k.a ‪#‎TeamLalang‬
Kumpulan 3 a.k.a ‪#‎TeamKarok‬
Aku Team lalang .. Korang Team mana? haha
Share sikit.

1 comment:

  1. SALAM BLOGGER > http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Exchange Link?