Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 23 June 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 23, 2015 Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum 

Hai korang semua , today jari ni tergerak je nak join RAYA GIVEAWAY from Nile . sebelum ni pernah join tapi xde rezki , 

Mana tau bulan barakah ni ade pulak rezeki emma , Emma dapat info from blogger adik manis sorang ni , Kenal Lyssa ? Mung tipu kalau mung tak kenal ! hehehhe

Terbaca Entry Lyssa tentang Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 . Baca dengan gelojoh nya entry lyssa heheheh . Eh tak nalk cakap banyak , Emma join dah , jom tengok ape yang emma pilih untuk Give Away from nile ni nak ?? 





Product: Men Stylish Shoes
Price Meletop: RM16.90
Date: 25/06/2015
Time: start 2.00pm 
Quantity: 50 pairs



http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12499

Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces



Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces



Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces



Product: Men Sport Pant
Price Meletop: RM13.90
Date: 08/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 350 pieces


So ni pilihan Emma , Bagaimana pulak dengan pilihan korang ?? Mesti lagi best dari Emma kan ? 
Nak join Senang je , 

Jom ikut Step Step ni , 

semasa bulan Ramadhan ni ,nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger di luar sana dan hadiah-hadiah nya ada ternyata di bawah ini :



5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

 
Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 


1.     Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

2.    Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Hehe .

4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 
           ( cara Email boleh rujuk blog lyssa tau )

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

***********

Jom terjah blog Lyssa . Baca Dan fahami Then join okay ? jangan baca gelojoh gelojoh cam emma ek , nanti korang tak faham , Ngeeee


8 comments:

Exchange Link?