Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 22 June 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Assalamualaikum , 

Salam Ramadhan semua .  

Alhamdulillah kita semua masih diberikan peluang untuk menunaikan ibadah puasa untuk tahun ini. ada yang dah miss ke ? heheh kalau perempuan kita faham , kalau lelaki ? Ehem ! Berdehem kuat ni :p

Hai Raya menjelang tak lama lagi , rasanya rakan rakan semua mesti dah prepair awal awal kan ? mesti meriah bakAngg . hehehe InsyaAllah tak ada aral mungkin raya tahun ni berbeza dengan raya raya sebelum ni , sebab emma baru je pindah rumah so beraya dengan suami tercinta dan banyak jugak preparation untuk tahun ni , 

Woah kira kira bnyak juga nak tambah sana sini , beli macam macam itu ini , dalam kepala otak ni penuh nama barang ape yang nak dibeli , bila di listkan boleh cecah 200 barang nak beli , Almaklumlah baru pindah rumah . tapi yang emma listkan ni semua lebih pada barangan rumah , bagi emma ini yang terpenting buat masa sekarang biasalah perempuan kan ? ngeee . Eh mukaddimah terpanjang pulak , Ngeee 


Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia . jom shopping kat lazada . Emma memilih barangan kat bawah ni from lazada untuk meriahkan raya tahun ni . Hehehe . Rezeki ada dimana mana sahaja , cuma usaha dan tawakal sahaja .. Smile ..
RM 22.40
kenapa emma memilih jam terdahulu ? Jam ni terlalu sesuai nak match dengan mana mana baju , sempena hari raya ni emma lagi suke berjam tangan dari pakai barangan kemas di tangan , ntah xtaw kenapa , Emma jarang tengok jam di handphone :) lagi 1 jam ni nampak terlalu cantik bagi emma dan nampak simple . Emma suke sangat sesuai dengan perempuan juga .


RM199

YaAllah terlihat baju ni emma terus dah jatuh hati , material dye tinggi . kebetulan tema tahun ni warna purple , ada pulak kat lazada ni , emma harus miliki baju ni kerana new design 2015 weyh .. sesuai nak match dengan mana mana warna kasut dan beg tangan . 





RM 53.00

Emma teringin sangat nak almari ni , sebab emma tak nak masukkan Atau campurkan baju2 yang tak patut emma masukkan dalam almari baju casual dengan baju yang lain , Almari ni jugak Mudah dan mudah alih , Ringan dan kalis air. , Mudah untuk di pasang dan ditanggalkan semula bila berpindah randah rumah :) Nak sangat memilikinya .. 

RM 363.00


SubhanaAllah , ni yang emma idamkan dari dulu lagi sampai sekarang , Suami suke sangat kerusi ni tersangat la exclusive , Lagi pun rumah emma xde sofa lagi , kalau di beri rezki punyai sofa ni , huh memang takkan berpaling dengan yang lain , bayangkan , kerusi ni je boleh buat tempat tidur kita . nak baca novel sambil baring dengan ciko pun boleh , badan xde la sakit lagi baring atas lantai :) Kerusi ni juga sesuai untuk duduk jugak , just lipat je , kan mudah tu .. Orang nak beraya pun boleh dduk kat kerusi empuk ni nanti :) 

****************************************





+ Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015 : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry : Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia 
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post



Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------



+ Syarat- syarat penyertaan :
  1. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. Jika kurang dari 3, penyertaan dibatalkan.
  2. Link URL product/barang mestilah boleh di klik. 
  3. Sila letakkan link blog di ruangan komen. Kalau tak boleh komen, boleh submit url dekat email : sayaiday@gmail.com
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :) 
  5. Contest bermula hari ini iaitu 19 June hingga 26 June (12 tengahari)

Pemenang akan dipilih berdasarkan entry terbaik dan mempunyai jumlah Referral yang paling banyak (check menggunakan Lazada Malaysia Google Analytic). 6 pemenang bertuah akan dipilih. 

Jika ada masalah dengan contest ini, boleh contact iday melalui email ni : sayaiday@gmail.com
- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.Pbxzj3Q4.dpuf

12 comments:

  1. Replies
    1. Hehehhe Mana tau rezki lazada nak sponser :) hehehhe

      Delete
  2. goodluck dear, rasa nak join juga :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Wah emma.. Brh yg emma pilih semua teman pun suka.. Terutamanya sofa bed tuuuu

    ReplyDelete
  4. Wah, cantik baju..good luck dear 😘😘😘

    ReplyDelete
  5. emma..cantik betul baju tu..kalau akak pn teringin dear heheee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju2 ni sume teringin nak , heheh harap2 rezeki :)

      Delete
  6. Jam tu memang stylo , moga menang ya :)

    Jom terjah : Bukti GST Naikkan harga barang!

    ReplyDelete

Exchange Link?