LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 2 June 2015

Mini Giveaway by Syira Lokman

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 02, 2015 Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum  

Sekian lama tidak berupdate blog tentang join GA ke ape2 la yang sekutu dengan nya . dengan jaya nya emma join untuk pembukaan bulan june ni , emma dah join , mana taw rezeki , jom la join korang :) just click banner bawah ni je okay ?


Jom join Mini Giveaway by Syira Lokman.

Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram

3. Follow twitter
[Syira]  *jika ada

4. Like sahaja fanpage 

5. Follow facebook *jika ada

6. Komen mana2 entri di blog 



Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                                                 -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 [gnor.gnur]
Wang tunai RM10 x1 [ikazulaikh]
Wang tunai RM10 x2 [Aimi]
Wang tunai RM20 x1 [BarakahCollections]
Wang tunai RM10 x2 [mrspuex]
Wang tunai RM10 x1 [khaty]
Tapak Iklan free selama sebulan x1 [Syira]


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)


Mudah kan? 
jom ramai2 memeriahkan Mini Giveaway by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 31 Mei 2015 
Tamat : 10 Jun 2015 

1 comment:

  1. TAHNIAHHHH !! ^_^ SILA TUNTUT HADIAH SEGERAAAAA ^_^

    ReplyDelete