Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 30 June 2015

Macam mana nak naikkan views setiap bulan :'(

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 30, 2015 Comments : 4 Labels :
Dilema la kawan ..

macam mana ni nak naikkan pageviews ? Aku dah try BW blog kawan2 , join GA pun ya , tapi nampak nya blog ni masih tak dapat mencuit hati blogger2 lain n pembaca2 lain .

Think positif :)

Jom support emma nak ? setiap kali korang datang singgah sini , tinggalkan jejak or komen kompom emma singgah balik blog korang :)

BLOG PAGEVIEWS

FROM NUFFNANG

4 comments:

  1. Adakala penulisan memainkan peranan yg penting. Tak semesti menulis dengan tatabahasa yang cantik tapi bg saya, menulis mesti daripada hati dan terus ke jari. Jika terlalu banyak berfikir untuk menulis, kata-kata akan mudah terhenti. -Just what I think-

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu , walaupun emma bukan jenis berbidangkan diri dalam penulisan tapi try make it .. huhuhu blogging untuk suke2 :)

      tq tips Zaki

      Delete
  2. huhuhu..akak ni newbie lagi..bg akak pageviews 4.7k tu dah banyak..hihihi

    ReplyDelete
  3. dilema kita samalah... mcm mana lah ye nak mantainkan pv tue...
    apapun jgn patah semangat. truskan bw ye :)

    ReplyDelete

Exchange Link?