Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 26 June 2015

Lee Kwang soo kurang Ajar ?

Penulis : emma diana Masa : Friday, June 26, 2015 Comments : 8 Labels :
Assalamualaikum .

Hai korang .. Muke letih je tu nengok nya hehehe . Senyum sikit meyh .

Tahun ni Dugaan bulan puasa sangat kuat , Panas terik , Aku sendiri pun tak tahan sampai terliur tengok air paip . haks ! Harini dengan bangganya hepi kan diri walaupun seminggu ni lebihkan masa pada blog je , nak try naikkan pageview tapi tak dapat , hurm mmg xboleh , mybe ramai y tak suke blog aku kot ? hehehhe ntah la jaaahh , Tipah pun tak tahu . 


Korang jangan tertipu dengan gambar ni , heheheh semua dusta , lebih pencahayaan je ni Ngeee . Tapi Iphone camera memang terbaik katako . tak payah edit2 memang dah cantik , bagus betul la . 5 start bagi bintang , hehehhe

Eh korang mesti tertunggu2 ape yang aku nak cerita pasal lee kwang soo tu kan ? hahahahha Dengar cerita LKS makin teruk dalam rancangan running man , Eii jangan la buli lee Kwang soo kite ! hahahahhaha balik balik RUNNING MAN x bosan ke ? LKS buli Kim jong kook Eh ? Dye tarik seluar KJK eh ? Korang jangan marah2 dye , urnmm bab Main kotor bagi je LKS heheheh ..


Hahahaks , nak tergelak je tengok gambar ni ngam la tu . LGS + Girrafe . 
Mueheheheh . Aku buli dye pulak ..


Hahahah KJK alalala superhero + Tiger . heheheh 

ngam la kan dua2 kene buli ngan aku .. Muehehehhe 





8 comments:

  1. Dont give up ! Fighting !!!!!
    Emm yang pasal LKS tu bukannya orang marah cuma kasaq sgt bergurau tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe . Emma suke LKS sebab dye kalau bergurau pandai , dye buat lawak dye tak gelak tapi orang gelak terbahak2 , muke dye kelako , tapi kalai KJK urmm encem sadoooo

      Delete
  2. haha. tak tahu nak cakap apa. sebab tak berapa faham. anyway jagan putus asa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak ade y tak paham entry kite . hehehhe

      Delete
  3. comel la relationship diorang ni, hehe. dan KJK cool je walaupon seluar dah kena tarik. wakaka

    ReplyDelete
  4. Antara running man yang menceriakan suasana RM adalah LKS kan.Tak ada dia mesti suram RM

    ReplyDelete
    Replies
    1. truely sgt syg , tak dapat dinafikan heheheh

      Delete

Exchange Link?