LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 22 June 2015

Jana Income Pantas Mudah Dengan 8Share

Penulis : emma diana Masa : Monday, June 22, 2015 Comments : 2 Labels :

Assalamualaikum . 

Rasanya Harini nak share ngan kawan kawan blogger ( walaupun dah tau ) Entry ni Emma khaskan buat sahabat sahabat facebook . kawan kawan wechat, mengenai 8share , takut tertipu dengan kutu Emas diluar sana ? Meh join 8share , jana pendapatan ikut kerajinan kita .jika korang malas , malas lah Earning korang nak naik , jika korang rajin bertambah naik la Earning korang .


TIADA MODAL DIPERLUKAN
TIADA PAKSAAN
TIADA KERUGIAN

Klik Gambar untuk daftar

Satu lagi tempat dalam dunia maya yang boleh anda gunakan untuk jana income online mudah dan pantas. 8Share memberikan peluang untuk anda jana income dan dibayar terus ke akaun bank anda! Setiap perkongsian akan memberikan anda ganjaran semaksimum RM10 dengan setiap klik dibayar pada nilai RM0.20.


Seperti mana ChurpChurp, anda boleh kongsikan informasi, benda-benda yang menarik daripada 8Share di laman sosial milik anda seperti Facebook, Twitter, Instagram. Berbeza dengan ChurpChurp, ada had tertentu untuk anda kongsi sesuatu informasi.
Pendaftaran juga percuma, jadi tak ada kos terlibat. Nak daftar? Daftar di sini (klik)

Mengapa Mudah Pantas?


  • Pertama, pendaftarannya mudah, anda ada akaun Facebook atau Twitter, terus sahaja daftar dengan satu klik.
  • Mudah sebab anda tak perlu susah payah nak reka ayat nak bolehkan orang tengok apa yang dikongsikan. Semua tersedia.
  • Pantas kerana sebaik sahaja anda dah daftar, terus sahaja boleh jana income online, tak payah nak tunggu akaun anda disahkan atau apa-apa.
  • Pantas sebab semuanya telah tersedia, hanya klik sahaja dengan tetikus comel.
  • Mudah dan pantas sebab kedua-dua platform - ChurpChurp dan 8Share ada aplikasinya sendiri di Google Play dan AppStore. Anda perlu download percuma di telefon pintar anda, dan terus sahaja kongsi dan jana income online.

Nak daftar? Daftar di sini (klik)


Jadi, jangan tunggu lagi, kalau anda ada Facebook, ada Twitter, ada Instagram, silalah daftar dan mula jana income online dengan mudah dan pantas!


Nak daftar? Daftar di sini (klik)


Ni testimoni dari emma , 

Btw , emma rajin pulak , kejap bukak kat app 8share & kadang bukak kat web tu kadang kejap nampak kat web kejap nampak kat application 







Sikit sikit lama lama jadi bukit kan ? alhamdulillah .. berkat usaha kerja kerasss , sampai sado dah jari2 ni ,. :)


Ni contoh berapa ramai y klik iklan emma di fb dan twitter . 



Sumber: 2 Cara Mudah Pantas Jana Income Online [ 
hasrulhassan ]

2 comments: