LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 23 June 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 23, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamaulaikum , 

Macam mana la emma boleh terlepas pandang yang kak Azhafizah ade buat GA Mega raya ni ?? Adakah tidak Alert ? huhuhu .. Last minit ni dapat tau , tu pun tadi baru stalk blog Kak Azhafizah . 

Nasib baik belum terlambat join . Ni semua gara gara jarang online blog huhuhu .. 

Okay emma dah join sekarang , kalau ade rezki takkemana kan ? Emma nak start BW blog2 y join hehehhe 

Korang pun terlepas jugak ?? Haaa senasib la kite lagi 2 hari je . jom klik banner dan join hehhehe ..


Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram
*kalau tiada instagram, sila mention tiada

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

2 comments:

  1. Hai...

    Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

    Sila semak senarai nama.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
    Jika tiada boleh beritahu ye.

    Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

    ReplyDelete
  2. Segmen dah tamat , Semoga berjaya !

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete