LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 21 June 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL

Penulis : emma diana Masa : Sunday, June 21, 2015 Comments : 15 Labels :

< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

15 comments:

  1. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya cash
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Terima kasih , wish me luck :)

      Delete
    2. http://emmadianastory.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

      Delete
  2. All the best. Jalan-jalan dr GA yg sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah terima kasih sudi singgah ..

      Delete
  4. Singgah dari segmen yang sama.
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama.
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete