Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 19 June 2015

EDIT BLOG RM15 ??

Penulis : emma diana Masa : Friday, June 19, 2015 Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum semua , 

Today tengh free ni , Emma nak share sikit , sape kat sini 1st time nampak blog emma nampak lain ? Means bertukar wajah ? mai Habak kat emma , Ngeh2 , memang nampak lain punn , sebab kite minta blogger Mastura aziz Edit kan blog kite , 

Nampak meriah dan Tersangat puas Hati . Dulu kalau masuk , kite tak tau Owner blog ni sape kan ? nak kene scroll scroll entry baru dapat tau sape empunya blog ni hehehe .

La ni bile dah masuk je blog emma ni dah terang lagi bersuluh cik bulat atas tu emma la tu hehehe .
Memang nak nampak mcm Unik sikit atas tu mybe suke ballon ballon , Hihi tapi kite buat awak awan sikit , kebunga bungaan sikit :) ..

Macam tak caya kan dye design blog dengan harga RM15 ?? kalau emma memang puas hati , nmpak kemas , sedap mata memang tu dah cukup , kan ? 

Sape kat sini sependapat dengan emma ? Angkat tangan Pat ! . hhehehehe

Jom follow blog Mastura aziz . Senang berkerja dengan dia , Senang berbincang . tak banyak songeh . buat blog relaks je . Then mastura ni peramah hehehe , xde sombong Aiyh .

klik gambar untuk tumbesaran :) 





Jom singgah blog rakan emma ni , pada yang newbie tak taw nak design blog macam mana , haa mai tempah design blog kat Mastura Aziz , Serius puas hati . 

Emma bagi 5 bintang :) 

2 comments:

Exchange Link?