LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 16 June 2015

AKU TERTIPU DENGAN MOVIE 6-5=2 HINDI MOVIE

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, June 16, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua , 

Today rasa macam nak research something kat google , sebab baru baru ni ade jugak layan cerita  6-5=2 HINDI MOVIE.. haha mati mati emma ingat cerita ni benar , seriusly mmg nampak mcm real , tapi takkan la 1 camera boleh tahan selama 5 hari , kan kan kan , rakaman video lak tu , tapi seriusly emma tertarik ngan cerita ni . TAYANGAN 14 NOVEMBER 2014

Emma layan cerita ni kat Channel 251 Astro BOLLYONE HD .. 

Then search punya research boleh pulak ade kenyataan cerita ni FAKE , hahahahha seriusly aku tertipu deh .. 


ni ade jumpe kat 1 blog ni , otally bahasa english so emma translate , Agak boleh faham sendiri jela ape isi kandungan dye cerita . 

Comfirm cerita ni FAKE , tak mcm cerita bangunan . hahahha



Lima belas tahun lama selepas 'The Witch Project Blair, daya tarikan Bollywood dengan format rakaman mendapati banyak digunakan dan disalahgunakan berterusan. 

Kali ini, ia adalah kira-kira enam rakan :

Siddharth (Prashantt Guptha), 
Bhanu Jairaj (Ashrut Jain), 
Harsh Lulla (Gaurav Kothari), 
Raja (Gaurav Paswala), 
Suhana (Disha Kapoor) dan Priya (Niharica Raizada), 



Yang dibentangkan di satu perjalanan dan terjebak di dalam hutan selama enam hari dengan hanya salah seorang daripada mereka akhirnya menguruskan untuk kembali. Syarikat pengeluaran, Marikh Inc, mendakwa bahawa mereka telah menemui kaset rakaman kamera tunas Sinematografer Siddharth dan filem itu adalah hasil daripada rakaman diedit dari pita itu. Banyak usaha telah dimasukkan ke dalam membuat ini menjadi terlalu serius (ROFL), menakutkan (ROFL) tambang, bermula daripada memanggil ia sebuah filem ditembak oleh Siddharth lewat. Walau bagaimanapun, bukan akan murung dan demam, semua ini permohonan maaf daripada filem seram membangkitkan adalah satu siri sniggers dan beberapa 'anda boleh percaya' mengeluh. 

Untuk filem yang sepatutnya ditembak dalam kehidupan sebenar, filem ini adalah betul-betul palsu, teratur dan penuh dengan dialog cetek. Pada masa-masa, pembikin filem yang mendapat begitu terbawa-bawa dengan 'karya' dia membuat ia lupa bahawa ia sepatutnya didapati rakaman dan memberi anda naik dekat aksara apabila mereka semua kononnya akan melalui detik-detik ngeri. 

Yang terbaik ini kelihatan seperti projek sekolah meletakkan bersama-sama oleh beberapa memanjakan diri, remaja cuai. Saya bersedia untuk memaafkan serangan ini pada pancaindera kita, jika pembikin filem yang mendedahkan bahawa jenama keajaiban kamera video yang mempunyai hayat bateri yang berlangsung selama enam hari penuh dan malam dan yang menghidupkan dan mematikan sesuka hati sendiri. 

Juga, kita boleh sila keluar dari ini mendapati obsesi rakaman ini? INFO DARI SINI -- TERJAH



Hotlink nak bagi KFC free ! 

.
.

[PROMO] FREE KFC meal this Ramadan exclusively for all Hotlink users! - klik sini ! 

No comments:

Post a Comment