LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Saturday, 20 June 2015

2 MINGGU TINGGAL KERJA

Penulis : emma diana Masa : Saturday, June 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ..

Hai korang . today rase macam nak create something about my life , 

Tapi sebelum tu nak korang ya baik hati ni donate kat emma sikit , bulan buasa ni bayakkan donate :) hehehe Ceyh mengayat pulak aku kat korang 


mesti seronok kan sabtu ahad korang cuti , but today emma work , , 6 hari kerja 1 hari cuti ( Ahad ) 
So today buat kerja yang sama je , macam biasa 2 minggu kawan kahwin emma kene ambil alih kerje kerje dia , so kerje kita pending , Terpaksa redha jela , 

Today jom la share ape yang korang planning petang ni nak masak ape , 


No comments:

Post a Comment