LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 12 June 2015

1st Giveaway by Farah 'Adila

Penulis : emma diana Masa : Friday, June 12, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

jom join GA form adik manis ni , katanya nak cari 17 pemenang , siapa lah yang bertuah tu ye ?? hehehehhe

Saya dah follow semua blog , semua twitter , hope ade tuah saya disini :) 

nak join ? 

klink banner bawah ni k ?







********************************


Bismillahirrahmanirrahim ... dengan ini saya melancarkan Giveaway pertama "1st Giveaway by Farah 'Adila" .bermula pada malam ini tepat jam 9 dan berakhir APABILA CUKUP 100 PESERTA .
Giveaway ini bertemakan BLOGWALKING so di samping boleh menang hadiah korang boleh blogwalking sesama peserta ☺

syarat2 :-
buat satu entry . copy banner dan link back ke entry ni .
tag 2 orang kawan dan pastikan dorang tahu .
copy link entry dan comment ke entry ini .
follow => blog farah , ruqaiyah amanina , bella idura , murni
follow => fb idura
follow => ig farah- @farah_adila96 , ruqaiyah amanina - @ruqaiyahamanina , idura- @bella_idura , murni - @murni.alysa
follow twitter => idura - @bellaidura
like page => ruqaiyah amanina

(syarat dilonggarkan kepada peserta yang tidak mempunyai akaun instagram dan twitter)

senarai hadiah :-
5x REVIEW BLOG by FARAH
3x HEADER BLOG by FARAH
2x TUDUNG by BELLA IDURA
2x KERONGSANG by BELLA IDURA
3x KAD RAYA LE by RUQAIYAH AMANINA
2X STARTER KIT VITAMIN C 30 PIL by MURNI ALYSA

17 pemenang dicari ! jom meriahkan giveaway ni ♥♥♥

No comments:

Post a Comment