LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 20 May 2015

Tunggu Dulu Cinta

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, May 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,


Tunggu Dulu Cinta

ANDAI CINTA SEMUDAH ABC ,
TAKKAN ADA YANG MERANA KERANA CINTA ..

Original picture from emma :)

Emma tak pandai nak menulis novel atau mengarang ayat2 cintan , 
Tapi kalau baca novel emma no 1 kat dalam rumah , no 2 TV, no 3 makan , eh eh eh ! heheheh

Okay minggu lepas Sabtu , emma dating dengan en suami , hehehe En suami dah merisik ajak jalan jalan kat jusco asalnya nak makan KFC ngan tengok movie , tapi tengok movie di batalkan , 

so jalan jalan jusco cari barang keperluan rumah , dah beli itu ini , untuk barang ciko sekali alkisahnya , then pengakhir perjalanan nak keluar jusco ternampak 1 kedai buku , 

Apa lagi nak cari buku AMRAN FANS tak dapat jadinya cari la novel . emma tertarik dengan 2 novel , tapi beli 1 novel je , kirenyer novel ni en suami yang belikan :) 

ikutkan ni pertama kali suami belikan novel untuk emma :p
walaupun tau hobi bini dye :p ape bolh buat kan ! heheheh

So nak review sikit ! 

dah jatuh cinta dengan novel ni

Baik korang beli cepat .. nah sinopsis ..

BACA : Kamal Noah... luarannya cukup sempurna. Lelaki macho, punya six-pack, hot dan seksi. Tapi, sayang... hatinya dingin macam ais. Mengalahkan Elsa dalam filem Frozen. Harapkan muka saja kacak, tapi hati kering. Ego sekeras Iron Man. Bila buat keputusan, ikut suka hati dia saja. 

Nuraivy Sofea... gadis manis yang paling afdal jadi calon isteri. Bakal pak mertua memang sudah lama berkenan! Dia cukup serba-serbi, tapi agak sensitif dan clumsy! Kelembutan dan kesabaran Aivy, ada kalanya keterlaluan. Suka sangat mengalah sehingga selalu kena buli.

Janji mereka, mahu bercinta setelah sah akad dan nikah. Tapi apakan daya, rumah tangga mereka mula bergoncang dek sejarah silam. Di hati Kamal terus berbisik nama Suraya. Di hati Aivy pula, terpahat nama Khairy. Bila wujud orang ketiga... isteri mana tak cemburu? Suami mana tak tercabar?

Waktu lunch je layan , balik rumah berejam2 layan , 
dah abis pun repeat balik baca .. 
Saya bagi 5 LOVE  ..

No comments:

Post a Comment