LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 31 May 2015

Selamat datang bulan June 2015

Penulis : emma diana Masa : Sunday, May 31, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum 

Selamat pagi semua , rasanya dah lama tak membebel kat blog ni , asyik selalu upload pic shoot perantin je kan ? mesti ade yang bosan datang blog emma ni , sunyi , warna pun mood tenang je , Eh tenang ke ? :p

Hmm Dibulan june 2015 ni korang ade azam x ? macam aku ?? hahah Ehh bulan2 lepas xde azam ttbe nak bulan ni buat azam lak .. nmpak tak poyo kat situ ?? Nope lah korang puasa kan ade lagi 16hari , nak menjelang ramadhan almubarak , so kite kene lah berazam habiskan ganti puase yang pernah tinggal dulu , kalau dah abis puasa lagi , puasa tu kan 1 ibadah ,. emma suke puasa before ramadhan sebab nak ajar sikit hati ni bersabar , heheh

Pada yang puasa selamat berpuasa ganti :) Isnin khamis hari afdhal ganti puasa kan ?? so ape lagi ?? beb lagi beberapa hari jelagi nak puase , tpi korang tak prepair ape2 kan ?? baju raya bukan main lagi dah beli awal2 kan korang hehehe , Emma xde prepairation untuk raya pun , biase2 je tahun ni , dan dari tahun2 yang dulu pun , :) 

yang penting bersama keluarga tercinta dan suami tercinta :) nak belanja 1 gambar ! boleh x ?


No comments:

Post a Comment