LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 14 May 2015

BAWAL SATIN YUHANIS MURAH !

Penulis : emma diana Masa : Thursday, May 14, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum !

Emma review pada yang minat sangat dengan BAWAL SATIN YUHANIS . korang sume mesti tau kan bawal satin yang macam mana ? Tengok hati perempuan slot akasia TV3 ?? Aku tak tengok
tapi minat ngan hero ngan heroin dye je :p


Gambar sumber google

Gambar sumber google

Cantik bukan ???

Emma Ada jual 18 helai BAWAL SATIN YUHANIS yang berlainan warna , macam yang emma pakai ni . nah emma belanja 1 pic jap , selesa di pakai , jenis kain terletak . 

Chocolate grey Bwal Satin Yuhanis


Sekarang ni memang trending dengan BAWAL YUHANIS. Pergi la ke mana pun mesti nampak ramai sangat kakak2 adik2 makcik2 bertanya "Ada jual tak tudung bawal YUHANIS". Punya hebat penangan si cantik Mia Ahmad tu kan.

Emma Diana ada jual ni Bawal Yuhanis. Material terbaik punya sebab bukan satin yang licin bila ditiup angin terus kelepek bergelombang micro dekat kepala yg korang selalu pakai tu. 



Sebab nya Bawal Yuhanis dari Emma_projecthouse adalah seperti berikut :

✔ Material daripada 'Cotton Chiffon' berkualiti tinggi
✔ Satu saiz muat untuk semua
✔ Bidang 50'
✔ Labuh menutupi paras dada
✔ Terdapat pelbagai variasi warna
✔ Sesuai di gayakan untuk semua majlis mahupun bersantai




ADA 18 HELAI BERLAINAN WARNA ! 


Harga RM25 [ Tidak Termasuk Postage ]

Nak beli 2helai ? 6 helai ? 10 helai ? Halaaahhh tu kire borong , ha mai terus contac emma :) 

Ada yg tanya kenapa tak jual RM10?

Ini jawapan kami : Anda boleh bandingkan material daripada Emma_project berbeza dgn Bawal Yuhanis di pasaran. :) Confirm Puas Hati!




Haaaa cantik ke tidak ? cantik bukan ? kalau korang nak order boleh cepat2 contac emma ye ? emma masuk stock tak banyak , sebab nak try market kat facebook emma , alhamdulillah , order memberangsangkan , Alhamdulillah :) 

Whataps Emma Diana 01138843062..
Inbox terus pun xpe kat FACEBOOK emma , senang berurusan .



No comments:

Post a Comment