LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 15 April 2015

THE CIKO CAT #thecikocat

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, April 15, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua ,

Haaai dubidu bidu biduuuuu..... jeng3 ..

lama nya tak update blog mesti korang lupe nak singgah sini kan .. tak kali ni emma nak naikkan balik blog emma kat home korang ngeee suke dok ? harini emma nak story the ciko cat , kucing emma baru je bela dalam 5 bulan ago . Ececeh

nak tolong korang klik jap SINI SINI SINI SINI SINI SINI SINI

Kucing ni husb yang nak sangat , kami beli ciko ni mase terrrrrnampak iklan kat mudah.com lalu husband emma pun gatai2 tanya about ciko ni kat tuan kucing tu , act abang tu memang jual kucing dan ternak kucing hehehehhe ..

kucing yang dibela dalam 10 ekor , semua parsi , kucing kacok la senang cerita . mase emma amik kucing ni kecik lagi , xde pulak mase gambar kucing ni kecik , now dye dah besar sikit 6 bulan dah umur kucing ni , mase emma amik kecik lagi 1 bulan macam tu , bulu dye tersangat la banyak , lebat , ciko ni cat jantan , ngam la ngan laki emma , ade la dye kawan ,

mai la emma share gambar . xmo cakap banyak2 . heheh yang penting jaga cat macam jaga anak , bagi makan minum , buang taik dye , hehehhe


orang sebuk nak packing barang nak honeymoon dye pun nak sebuk jugak masuk dalam beg tu , nakal dye ni ...


jom la main dengan saya , saya perlukan teman , sian saya sorang sorang kat rumah , malam je dapat jumpe papa ngan mama hehehhe




hilang sunyi suami emma melayan karenah kucing ni , ade kala di marah [ sebab curi ikan gorenggg !! ] , ada kala di manjekan , hmmm sian ciko , nasib la dapat tuan mcm tu hehehhe


Lepas mandy cantik la bulu dye , ate cube tengok bulu dye tergumpul2 tu hahaha bape minggu tak mandy baby ciko ??? hehehhe


bnayak banyak pic selfie sume jadi bile aku berhijab dye xnk pandang camera pulak , Assyudahhh



Ciko , kenapa suke curi ikan goreng papa ?? kan dah kene marah , tengok muke majok dye , Bhahaha aku tergelak , pandai buat muke tawwwww



No comments:

Post a Comment