Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 22 April 2015

Sweater Korea

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, April 22, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum semua . 

Selamat pagi , pagi ni rase macam nak update entry yang buat kan kite happy , hehehhe boleh ke tak pe ? heheheh Sebenarnya emma nak share , sbb terlalu excited sangat nak tggu baju tu smpai so update today la , emma sebenarnya tak sabar nak tggu baju yang emma order , padahal baru bankin tadi  hahaha .. lama  dah nak beli tapi asyik nipis je poket kan ? so kali ni rasanya patut beli :) hehehe

Lawa kan ? lawa ke idok ?? hehehhe tunggu barang sampai nnati emma review lagi ye ? ngeeee
tapi barang smpai 2 or 3 weeks , hmmm lama sangat nak tunggu la . harap cepat la procees nye kan ? :) 

Sweater Korea

korang nak beli jugak ?? boleh je , harga bawah RM100 mampu milik kan ?? 1set weyh , baju ni boleh bawak g jogging , boleh pakai time drive g keje naik motor , so xde la sejuk sangat pagi2 pakai sweater kan ? :) 

Warna tak ade 6 tak silap . korang boleh tengok bawah ni ye ? emma bukan order kat laman web ke ape taw ? emma beli kat facebook , yang juanl cina , korang boleh speaking omputih ngan dye , dye pun pandai cakap melayu . hehhe orang melaysia kan ?? ngeee 

Mirielle Tan  [ Trusted Seller ]








Tak sabar nya nak tunggu sweater ni sampai !!! hehehhe

Okay tQ korang sudi baca entry ni :p


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?