LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 27 April 2015

Segmen : Kata-kata Semangat Dari Awak

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 27, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , 

Hai lama rasanya tak di tag hehehe . la ni kite kene tag la korang dari adik cute ni SINI macam best je segmen ni . hehehe

Klik Gambar cute ini 

Syarat Syarat

1. Follow blog Ira.
2. Like fanpage Ira ye. Ada dekat sidebar.
3. KLIK SINI , SINI & SINI   *please jujur*
4. Klik nuffnang Ira jugak ye.
5. Buat entry yang bertajuk "Segmen : Kata-kata Semangat Dari Awak"
6. Tempek banner yang tak seberapa tu dalam entry korang.
7. Dalam entry tu, korang kasi 3 kata-kata semangat untuk apa-apa je. Tak kisah la. Kalau nak letak lebih pun takpe. Kalau nak letak gambar pun boleh jugak. Tapi please jangan ambik dekat Encik Google ye.
8. Tag 5 rakan dan pastikan diaorang semua tahu k.
9. Dah siap? Letak link dekat post ni je tau ^^
10. 20 orang peserta bertuah akan Ira letak dalam bloglist Ira. (random.org)

Tarikh Tamat : 27 April 2015 (tarikh penentu kejayaan Ira)

Nah pesanan dari kakak cute , baca taw taw taw taw :p


 1 - Jadi Anak/Isteri yang Solehah , dan yang mulia di sisi allah 

2 - Semoga tabah dengan apa jua dugaan , senyum dan sabar adalah ubatnya

3 -Buat yang terbaik dari yang baik pernah anda lakukan selama ini

**********************

Tag100 blogger boleh ?? hahaha

emma tag 5 blogger yang emma sayang ek


No comments:

Post a Comment