Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 20 April 2015

Rezeki Churp Churp Punca dari Paul Walker

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Today nak share sedikit churp2 emma naik mendadak , [ mendadak ke ? ] hahhaks
tapi terkejut jugak la , harini baru 21.04.2015 dah ade RM2.80 belum malam ngan petang lagi hehhe ,

Alhamdulillah rezeki . 

mungkin iklan PAUL WALKER ni memberi rezki lebih pada emma , 

mase on pagi tadi terperanjat jugak naik smpai RM6.20 padahal 1 iklan je pun , ntah kat mana ntah dorang cari iklan emma ni , emma cuma promote kat fb je , like pun tak smpai 10 orang status emma tu, hahahha tapi yang klik memberi impak yang besar . Woahhh gitu ayat dia heheheh ..

nak tau ape yang membuatkan ramai sangat klik iklan emma tu ? ha meh korang klik sini 


DAN 


KLIK UNTUK TUMBESARAN GAMBAR

Terima kasih daun keladi ,

Eh korang yang emma buat GA tu dah pos eh hadiah uolls :) hehhehe

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?