Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 27 April 2015

Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog #9

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 27, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , Harini nak update ape ye ?

supaya blog tak sunyi , hehehhe emma harini mencuri tulang sendiri di office kecil ku ini , Dari masuk office kol 9pagi , bukak facebook reply text deme yang nak order azanis ngan maskara yang tengah hot sekarang ni .. 

Then emma merajinkan diri bukak twitter dan sebagainya , churp2 , Nuffnang , 8share hehe , semua pendapatan untuk berblogging , sekurang2 nya membawa hasil kan kan kan ? asalkan x buat korang marah hehehhe :p

la ni nak update mereka yang rajin singgah ke sini , saya nak bagi 5 bintang :p



terlepas nak follow mereka ? boleh singgah ke entry ni 

No comments:

Post a Comment

Exchange Link?