Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 27 April 2015

Mascara Fibre Love Alpha PINK

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 27, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamaulaikum semua ,

Woahh harini terrrrrRajin pulak nak update entry berkali kali hahahks . Ehh Nampak beno ko free kan emma . keje goyang kaki je kat office ni hehehhe . sambil sambil dengar see you Again *mybe wrong title* FF7 ost hehhe .

Nak nak gaji ni emma nak review sikit product yang tersangat la hot di pasaran sekarang . bagi bertambah hot hot korang , kalah mak jemah taw .. 

Okay tadi ade la beberapa rakan facebook bertanyakan tentang Maskara emma , hahah bukan palsu taww taww taww . Emma pakai maskara sahaja . yang best sekali kalis air , takkan jatuh berguguran dek kerana menangis gaduh dengan pakwe & walaupun kene hujan badai ribut taufann hahahha melampau kan kau emma ayat . hahahha yang belakang tu tipu je jangan percaya hahahaks

Mascara Fibre Love Alpha PINK

Cantik kan ? warna pink gituu , sesuai la untuk gugurl mcm kite ni , kan ? Dekat bawah ni ada emma ade kepilkan gambar sample untuk sebelum dan selepas [ gambar sendiri ] urm bagi yang tak kepercayaan , tidak dialukan untuk membeli ,bukan ape , takut - takut faktor pengsan bila melihat bulu mata sendiri lentik giler kaw kaw dek kerana 250% lentik la tersangat weyhh bulu mata korang nanti heheh.



Mascara Fibre Love Alpha PINK
Mascara Fibre Love Alpha PINK 1box ade 2 batang , [Box dye pun dah lawa . huhuhu]

1- Transplanting gel . 2- natural fiber [dry]
rasailah kehebatannya ..

Tak perlu nak pakai pakai bulu mata palsu bagai , kang kalau gelak terbahak2 bila jumpe kawan kat kenduri kawin tu tak pesarasan bulu mata sebelah dah hilang [ INI TAK KELAKO ] hahahha tapi nak gelak jugak !! heheheheh sendiri buat lawak sendiri gelak sorang2 depan lappy ni hahahhaks 

Mascara Fibre Love Alpha PINK

Yang best tentang maskara ni , 5x ganda kelentikan nya , sekali pakai pun dah lentik , kalau double apply kat bulu mata lagi lentik kan kan kan :p ehhh serius maskara ni tersangat la bagus taw .. tak caya ? mai usyar pic bawah ni . jangan pening fikirkan tentang harga , bawah RM50.00 sangat la berbaloi , tahan 1 bulan , tengok jugak cara penggunaan , yang dok pakai sehari 5 kali memang tak smpai sebulan la maskara ni . dalam box ada cara penggunaan. 


nanti korang zoom ye ? 
Jangan tengok lipstick , kang nanti ade yang minx review heheheh ..

nak tengok vid demo ? boleh je , tapi bukan emma la ye y buat vid , di petik oleh rakan urus niaga emma , kak Muslihah Hassan , 

VIDEO TUTORIAL MASKARA SINI [ klik sebelah tu ]

****************

Awas !! baik korang baca ..

Pengalaman sendiri : Sebenarnya emma bukan lah suka pakai makeup dan sekutu dengan nya , tapi bila waktu kenduri tu ade jugak sedikit jeles dengan kawan kawan yang lain , sebab mereka lagi pandai makeup , emma ni jenis pakai krim siang bedak baby jonsonjonson tu . tu je nye punn .. huhuh .. Akan tetapi , sejak terbeli Maskara super power 5x power nya ni emma terus minat nak itu nak ini , kalau boleh nak tambahkan koleksi barang2 makeup hehehe . 

Pada rakan rakan blogger , kawan facebook , kawan twitter , kawan main masak masak dulu kalau nak Order maskara ni boleh terus contac emma kat sini ,


************************
Mascara Fibre Love Alpha PINK 
[ Stock tersangat terhad ]
RM47.00 SIAP POS
************************


ORDER SINI 

FACEBOOK : EMMA DIANA [ FULL FRIEND ]

SECOND FACEBOOK: EMMA DIANA II  [ jika nak add ] 

TWITTER : @SUARAEMMADIANA

INSTAGRAM : EMMA_DIANAMAZLAN [ Personal ] 
EMMA_PROJECTHOUSE [ Online Shopping ]

WHATSAPP : 011-38843062

EMAIL : emmadiana77@gmail.com


Alhamdulillah terima kasih sudi dengar bebelan wanita besi ni hehehe . 


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?