LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 26 April 2015

Lets Party Birthday time

Penulis : emma diana Masa : Sunday, April 26, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Jemput klink iklan saya kat SINI 

Hai korang ingat lagi tak entry emma tentang birthday Muhammad Akif Yusof ? Haaa kantoi korang tak baca kan ? nak singgah SINI baca . dah habis baca ? jom cont entry ni ..

Semalam Ade selebrate hari jadinya , yang ke 2 tahun untuk tahun 2015 :) rasanya harini nak belanja pic je boleh ? hehhe tak nak menaip pepanjang , mood today not bad sangat gara2 kene marah ngan en sayang pagi tadi huhuh .. Eceh xde lah , 

Semalam pagi2 dari banting [ Rumah Emma ] nak ke klang pukul 8 pagi , Naik motor je .. sampai je kg delek klang terus cium Aqil [ Anak buah , cucu sulong mak ayah ] heheh dah puas main ngan dia terus g rumah kina [ sepupu , yang nak buat kenduri ni ] dalam kol 9 pagi tu la , dok rewang2 , goreng2 ayam , potong2 kek pisang , potong2 buah , goreng popiah sampai la badan berpeluh hahaha . 

nama pun orang jawa rewang la puas2 mase ni la sempat bergurau senda dengan sedara mara , makcik makcik , tapi tak semua ade , yang ade je la mengajak sembang hehehe ..

tepat kol 12 tengahari balik rumah mandy siap2 , selpiak 1 kali untuk ke majlis kesyukuran & sambutan hari lahir Akif dan atuknya , pic atuknya xdok , bnyak kat camera dslr . 

Jangan tanya pasal maskara . nanti emma review hahahah , TUNGGU :p

Jangan banyak tanya , nanti emma review pasal maskara hehehe .

Nah jum layan ..


Emma , Nissa [ Adik ] dan Ojik [ Sepupu ]

Birthday Boy , Orang nak kiss laaa akiff.. Budak takut ballon hahahha

My sepupu with Adik2 . Aku paling tuek kat situ , huhuh tapi cute bhaa

NI budak cute ngan budak gonjeng :p

Lipstick mahal hilang dah gara2 rimas hehehhe

Ni ibu Akif

Kek Akif , Nyummy sedapnyaa

tu je sempat emma snap , bnyak pic xde snap , pic makanan ape sume kan ? Terima kasih sudi baca sampai ke titik nokhtah ni :p hehehhehe.

No comments:

Post a Comment