Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 24 April 2015

GIFT AZANIS 3 UNIT

Penulis : emma diana Masa : Friday, April 24, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum semua ,

Hai selamat petang korang . Woahh petang petang ni rajin pulak kite mengupdate kan ? hehehe

Okay ni haaa nak cerita kan sebuah cerita . hahah paham ? dah belit2 ayat . minggu lepas emma ada buat contest kat FACEBOOK tapi contest tu pun berjalan mcm nak tak nak je , macam tak ade sambutan ..

kalau la emma buat contest kat blog mesti korang join kan ? :) sebab emma taw korang tak pernah sombong nagn emma :)

sedih giler xde sambutan

haaa nampak tak , xde sambutan kan ? emma saje buat contest mcm tu , sebab emma nak tengok kretiviti pemikiran rakan2 facebook untuk merangka ayat . bukan suruh buat karangan pun kan ?? hahahha alkisahnya bukan nak marah tapi macam aku syok sendiri kat facebook tu hahahha . kesakitan hatiku . Huarghhhh !!

Then emma malas nak pikir panjang tibe2 pulak nak update status macam ni untuk dapatkan sambutan , try cuba test je senanya update status mcm ni . 

woah cepat je mereka jawab

then emma dapat 1 pemenang yang jawab dengan tepat , hanya sekali jawapan je , rezeki dia kan ? hehehhe so emma dah pun pos pada dye , minx selfie dengan product , mybe malu kot kan , heheheh pastu emma minx dye snap product je la sebagai bahan bukti barang dah sampai , :) so kita tunggu testimoni dari dia nanti ya :)

then emma bagi gift pada 2 blogger comel untuk review product emma , Insyaallah jalan dengan lancar . Amiin ..  emma offer minta di review . almaklumlah kita ni kalau nak berjaya kene ada usaha dengan apa jua . asalkan hasil nya berbuah buah , Alhamdulillah mereka suke product azanis . bayang kan 1 malam pakai je dah kata best . woaah masing2 dah jatuh cinta kat Azanis scar serum . seronok je dengar deme cakap cmtu . 

1- http://tengkubutang.blogspot.com/
2- http://www.zazazehra.com/
3 - http://lekatlekitgurl.blogspot.com/

Zaza zehra blogger comel 

Tipu kalau korang tak kenal blogger ni kan ? hehehe

lagi 1 blogger kita tunggu dye update pic kat emma ye ? sbb barang dye baru pos je tadi petang .

korang nak beli ? boleh je , emma bagi 20% siap free postage taw :) 

jangan lambat2 order , sebab nanti terlepas , lagi 1 , emma nak ingatkan korang pada yang pernah nampak product azanis harga bawah rm50 tolong ambil perhatian ye ? mereka jual tanpa pulangan wang jika product tiada hasil pada kulit korang , hati2 . 

jika ternampak product macam ni 1 product gemuk 1 product lagi kurus , ini bukan fake ya , tapi itu packing lama , yang kurus tinggi botol nya tu .. ok ?


Okay sekian hanya itu sahaja emma nak share untuk harini , 

Makin best pulak kalau rapat ngan blogger ni , sebab boleh share pendapat . hehehe selama ni hanya suke2 je blogging :) 




No comments:

Post a Comment

Exchange Link?