Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 6 April 2015

FARID + AIN [ PRE WEDDING ]

Penulis : emma diana Masa : Monday, April 06, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Hai semua ! Salam 1 blogger buat follower2 yang follow blog emma ni , buat yang rajin jengah kesini , lama sangat dah x update entry annoiying kat blog ni hehehe ,

Apakah itu suratan atau kebetulan ?? Ahahahaha .. Ngade sangat . Ehh dah reda ke belum eh pasal GST ? bagi emma belum lagi !! sebab tadi mase makan tengahri boleh pulak kene charge smpai RM7.50 Errkk ! macam makan kat kedai mamak !

Eh jap ! ape kata korang tolong emma KLIK info info yang tengah HOT sekarang ni .
nak tau kene la klik >>>> SINI SINI SINI SINI DAN SINI - korang memang sayang emma !

Ehhh malas nak mukaddimah pepanjang , korang bukan bace pun emma bebel kan kat atas tu Kah kah Kah !!

Okay back to story , emma minngu lepas , hari sabtu ade terima 1 job , Shoot pre wedding kawan sekolah , tema pun sekolah la kan ! so ni hasilnyaa ..

PRE WEDDING FARID + AIN
TEMA : BACK TO SCHOOL
DATE : 04 03 2015
LOKASI : BANDAR PARKLAND,KLANG

PHOTOGRAPHER : Emma Diana II Emma Diana
ASST : -
EDIT : Emma Diana

Hubungi :
Wechat id : Cikecikebombom.
[ WhatsApp , Call ]
0193438328 - Emma 
01138482678 - Ewan ( Suami )

Any Hasgtag [ # ] pergi kat link ni ONECITYPHOTOGRAPHY 
' Saya photographer KG saja '











No comments:

Post a Comment

Exchange Link?