LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 23 April 2015

Design Last kopek

Penulis : emma diana Masa : Thursday, April 23, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum,

Hai korang , nak mintak pendapat, pertaman kali nya mendesign sendiri baju ni .  Dan emma dalam proses untuk tggu baju siap , haiyh makin semangat kite wok :p

Rase nyer ni je kot boleh ku luahkan idea , simple x ? ke krauded sangat ? hahaha abaikan ejaan salah tu hahahah .. yang belakang tu agak xcentre ayat . but emma dah minx orang y yprint kan baju tu centre kan ayat . insyaAllah cantik , kalau korang kata cantik , maka cantik lah ia hehehhee :p



No comments:

Post a Comment