LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Wednesday, 1 April 2015

Dah Siap Cover DVD + Gift Custemor

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, April 01, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , Hai selamat petang semua , 

Tenggelam timbul tenggelam timbul je ha emma sekarang kn ?
Semalam dendam tak habis balas lagi mana yang berpusu pusu BW and drop kat blog emma ni . tak sempat emma nak balas dan menyinggah ..
Sebab waktu terhad emma nak blogging , [ Waktu kerje jela ] Laptop dah rosak Tsk Tsk !

Okay emma nak share sikit la , 
Job emma ahad lalu emma burn dvd sahaja , 

Gambar semua total dalam 3ratus lebih, So emma xboleh nak masuk 
CD sebab tak cukup KB or MB la tak silap dengan takut gambar rosak , means pecah pecah :) 



Ni salah satu nya cover DVD , di sebabkan birthday party , so letak la gambar kek kat tengah tu , kalau letak gambar cust mau dimarahnya sebab muka berlubang hehhe :p


Okay , untuk cover DVD tu emma letakkan gambar custemor , Haiyh mesti dia suke :) heheheheh Aku tengok pun aku suke , hope positif la feedback Ngeee


yang korang nampak mcm frame tu , bukan frame berkaca taw , tu adalah frame canvas , mahal tau , balik balik pun dalam RM180 , tu baru 12x16 , hehehhe 

Bawah tu emma ade calit sikit kata2 manis ,

Happy Birthday
Ikhlas dari : Onecityphotography

manis ke ? heheheks
bahagian luas atas tu emma punya sign , tapi tak sign lagi , skrg dah sign la , hahah
paham ke korang ayat aku tu ?



No comments:

Post a Comment