LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Tuesday, 7 April 2015

BUYER CEREWET REZKI AKU HARINI

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, April 07, 2015 Comments : 0 Labels :

Assalamualaikum , 

Hai semua ,
Korang semua mesti tau kan azanis scar serum ni product yang tengah hot tersangat sangat meletop kan ? sape yang tak tau sesungguhnya korang tersangat rugi :p sebab azanis scar serum ni mampu hilangkan parut atau kesan luka lama walaupun 10tahun lama parut tu ada pada tubuh badan kite means kulit kite :) 

Okay macam ni ceritanya ..

Tadi ade yang Inbox , macam2 tanya about product azanis scar serum , Bagi aku mula2 tak tahan la sebab mcm banyak karenah , tapi aku tak putus asa , aku layan kan je , sape sangka tu rezki kite kan ? aku balas tak henti2 , then 1 hour macam tu senyap.. aku pun ingt , Urm tak pelah , mybe service aku tak bagus untuk dye , or dye cari seller lain .. tup tup RM420 Masuk akaun , aku pun pelik jugak , then baru nak buat status , pada siapa yang bankin kat aku tadi smpai RM420 , laaa ni baru aku tau sape ,
dapat mesej dye inform , ' Akak 1 kite nak azanis scar serum 6 unit' , kite ngan kawan kawan kite ‪#‎Alhamdulillah‬ , Rezki tu datang dengan macam macam cara kn ? 

Sebenarnya emma seronok jual product azanis scar serum ni , hari hari ade order , happy je , Ngeh Ngeh Ngehh .. Oooooo patut la kau emma x update blog je ;p heheheh


No comments:

Post a Comment