LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 23 March 2015

Yoga + Oreo = ?

Penulis : emma diana Masa : Monday, March 23, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

hai semua , harini emma nak share sikit je tentang Yoga + Oreo = ? hahahha title suweet ! mesti ade yang tak taw kn ? Info ? klik je sini #PLAYWITHOREO KLIK SAYA degil tak nak klik ? tak nak kawan .. Sob Sob :p



Dalam laman web #PLAYWITHOREO ni ada beberapa application yang boleh korang klik , macam kat atas ni , ade 4 application .

1 : Enjoy it
2 : View it
3 : Play it
4 : watch it 


if korang nak tengok ragam manusia kat malaysia dan serata dunia yang kita tak taw , korang g klik Enjoy it . from instagram taw dia export gambar kawan2 kita :) hehhehe best , 

Haaa mana yang tengah free join la layan web ni jap , mana taw ngah stress ke ape kan ? klik la App Play it , haaaaa korang main la game puas2 , tak gitu ??

Tak nak cakap banyak korang g je kat laman web ni k ? KLIK SAYA

Sedapnya Oreo ni .. 




No comments:

Post a Comment