Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 6 March 2015

Updated : Blogwalking

Penulis : emma diana Masa : Friday, March 06, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , Hai semua !

Selamat petang , la ni emma ngah free sikit sebab tunggu lappy sedang di perbetulkan , so masa masa ni emma nak curi curi tulang , nak cuci cuci mata datang ke blog korang boleh ke tak pe ? :p hihi

Selfie Lagi , Hehehe , kelako tengok gambo sendiri , tak pernah senyum macam ni :p

Emma nak start mula print skrin wishes uolls yang join GA emma bulan lepas , debaran kian terasa . 22.03.2015 nak tamat dah . nak blogwalking blog blog yang join GA emma n yang ada pada kotak xchange url blog , saya datang sana , tunggu kehadiran dan jejak saya :) hehehhehe

Tapi sebelum tu nak korang tonyok tonyoh dulu link yang emma nak share ni , Ikhlas sikit , duit Churp chhurp ni nanti emma buat GA untuk korang yang klik iklan emma ni ok ? :) separuh simpan bank ,

KLIK SINI , DATANG SINI , SINGGAH SINI , JEJAK SINI . TENGOK SINI

Dah tonyoh laju laju ? TQ hihihi Makin sayang emma kat korang :) Muaaah ciked :*


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?