LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 23 March 2015

Azanis Scar Serum

Penulis : emma diana Masa : Monday, March 23, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum ,

Hari ni emma nak Share sedikit ubat yang baru je emma jual , Untuk bulan ni emma ade buat promotion sikit , smpai hujung bulan ni je taw , Ubat hilangkan parut yang tengah hot sekarang ni

Berwajah Baru dengan formula 5x lebih bekesan !


HARGA ASAL RM70
HARGA PROMOTION : RM 55

Date Last promotion 30.06.2015

Emma bagi sedikit info ye ? Jangan malu jangan segan nak bertanya , sape sape yang ade masalah masalah seperti dibawah , terus je direct contac emma ok ? 

Email : emmadiana77@gmail.com
WhatsApp : 019 343 8328
Facebook : Emma Diana

Azianis Scar Serum , 


Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang...?"Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!"


Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.99.9% pengguna berikan 5 ★★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luarbiasa?

Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.Formulasi yang reka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berikut :-

Kulit berminyakKulit berjerawat bengkak dan bernanah.Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)

Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon & Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis)Siapa yang perlu Azanis Scar Serum?

Lelaki & Wanita yang mempunyai masalah parut pada kulit walaupun kesan parut lebih 10 tahun.Azanis Scar Serum juga dapat membantu selesaikan masalah Regangan kulit, Warna kulit tidak sekata, Penuaan kulit dan juga masalah kulit kering.Bila kesan awal boleh dirasai?

Kesan adalah bergantung pada jenis parut. Untuk parut baru boleh di lihat seawal 3 minggu.

1 Botol boleh tahan untuk berapa lama?

1 Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama 2 bulan.Adakah Azanis Scar Serum ini halal?

Ya! Kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utama adalah Tocopheryl Acetate (Vitamin E) dan selamat di gunakan. Anda boleh guna Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu!

Bagaimana cara penggunaannya?

Azanis Scar Serum begitu mudah digunakan. harus disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari. Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka.Adakah ada had umur bagi pengamalnya?

Ia boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa had umur.Bagaimana dengan kesan parut yang sudah lama pula? Adakah ia berkesan?

Azanis Scar Serum diformulasikan untuk membantu membaiki penampilan parut, namun bagi kesan parut yang sudah lama mungkin mengambil masa sedikit dalam 2-4 bulan untuk nampak kesan awal.Adakah barang dijamin sampai selepas dibayar?

Semestinya! Penghantaran akan dijalankan setiap hari Isnin hingga Jumaat. Kami menggunakan perkhidmatan PosLaju.Barang anda dijamin sampai dalam masa 1-3 hari selepas ia dipos.Bagaimana jika saya ada sebarang persoalan/ masalah?

Jangan risau, sekiranya anda mengalami sebarang masalah atau ada sebarang persoalan selepas membeli dari kami, anda boleh hubungi Customer Careline kami di talian berikut : 019 343 83282 Sebab Kenapa anda perlu cuba 

"Azanis Scar Serum"?

#Sebab Pertama!

Jika anda tidak nampak kesan langsung setelah menggunakan Azanis Scar Serum ini. Beritahu kami, kami akan pulangkan 100% jumlah yang anda bayar untuk Azanis Scar Serum **#Sebab Kedua!

Azanis Scar Serum baru saja dilancarkan & kami yakin dalam masa beberapa minggu ini, website ini akan dipenuhi dengan testimoni-testimoni hebat termasuk dari ANDA! Apa tunggu lagi?Anda masih risau untuk cuba?

Apa yang anda perlu risau?

Risau tidak berkesan?

Jika tidak berkesan, kami akan pulangkan 100% wang anda! 

Kenapa perlu risau?Risau barang tidak sampai?

Jika barang tidak sampai, kami akan pulangkan 100% wang anda!

Kenapa perlu risau?Risau tidak dapat di hubungi?

Jika selepas pembelian, anda ada sebarang masalah, anda boleh hubungi Customer Careline kami : 019 343 8328

Kenapa perlu risau?RM70 SM/ RM74 SSHARGA PROMOTION ?? PM SAYA SECEPAT MUNGKINEmail : emmadiana77@gmail.com
WhatsApp : 019 343 8328
Facebook : Emma Diana

TESTIMONI Azianis Scar Serum -- [ SINI ]

No comments:

Post a Comment