LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 5 March 2015

TUGASAN 01.03.2015 [ OFFICIAL PHOTOGRAPHER ]

Penulis : emma diana Masa : Thursday, March 05, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum ,

Hai semua , Selamat petang , la ni emma tengok cuaca mendung petang petang macam ni , angin kuat , Allahu takutnya , Dengar bunyi bumbung jiran office ni ha , Ayoyo takutnyaaa .. Hujan dah pun sekarang , dah la naik motor pergi kerje , balik memang memory daun pisang la gamaknya hehehhe . Alhamdulillah hujan , dari tengahari tadi bahang , panas sangat bumi ni .. la ni bumi di sejukkan semula , di limpahkan air hujan . Alhamdulillah ..


Seperti yang emma janji kan ! haaa entry untuk job emma .. Sebibuk sibuk mana pun emma sempat update kejap entry untuk hari ni , bulan ni emma nampak tak aktif ye ?? belakang kite dah ade CCTV la awak , hahahha tu yang jarang update blog sangat kalau nk on laman sosial pun kan , kite bukak kecik je tab hahahhaha . :p biasa la , macam korang tak pernah buat , kihkih

Sebelum tu Alhamdulillah 01.03.2015 [ permulaan bulan 3 ] emma di beri tugasan , Selamat pun dah emma jalan kan tugasan sebagai official photographer untuk majlis bertunang kawan PLKN emma pada tahun 2013. *tahun tu tak sure la awak*  Emma nak share sedikit gambar gambar yang sempat emma kongsikan pada hari ni , tapi tak semua taw ,

Sajian dari emma buat Rakan rakan blogger emma :)

MAJLIS PERTUNANGAN AZIZI & ZIRA NADIA .
- YOUR LIFE YOUR MOMENT YOUR HISTORY -
PHOTOGRAPHER : Emma Diana
ASST : -
EDITOR PICTURE : Emma Diana
LOKASI : BATU BELAH KLANG . PORT KLANG.

BOOKING DATE UNTUK SAYA JADI JURU GAMBAR DI MAJLIS ANDA . PROMOTION 2015 SERENDAH RM 150 .
HUBUNGI :
EMAIL : emmadiana77@gmail.com
WHATSAPP : 01138482678
TEL : 01138482678


























Tak tau nak kata penat ke ape , hehehhe sebab memang xde Asst langsung kat majlis ni . penat lari sana lari sini , nak ambil angle yang cantik , hehehe banyak lagi kekurangan emma dalam jurusan photography ni .

TUNJUK AJAR KU SIFU :) 

Terima kasih sudi baca entry :) Tunggu next entry ya :) 

























No comments:

Post a Comment