LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 8 March 2015

REVIEW : MANGO TOUCH

Penulis : emma diana Masa : Sunday, March 08, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum 

Salam sejahtera , Salam 1 Malaysia , Salam 1 Blogger , Salam Ape lagi ek ? hehe, 
Entry kali ni REVIEW : MANGO TOUCH. Bhaa itu dia pertama kali buat review kat blog sendiri , selalu tengok blogger lain buat review , pakaian la , tudung la , product kesihatan la kan ? kali ni jari jari emma nak menari nari atas keyboard pulak nak cerita sikit . Alkisahnyaaa emma tanpa beritahu Husband emma beli handbeg , Woaah tamak kau jaaaah sekali dua kau shopping , Nampak sangat dah lama tak beli handbeg . Motif ? setiap kali nak beli , smpai kaunter handbeg dah hilang , semua angkara En Abang kite , dia boleh bantai letak balik kat tempat beg tu :'( Tsk Tsk !

Kali ni beli online je kat sini , jum usyar SHOPPING SINI .. 

Meh usyar gambar beg yang emma pilih . 1 je beg jenama MANGO TOUCH , *Act Emma shopping dengan senior zaman sekolah kat perak dulu dulu* lagi satu tu beg jenama ape ek ? lupa dah , tapi ala ala korea je :) Harga ?? Mesti Mahal kan ?? Nope !! Mughaaahhhh sangat deeehh ! . yang pasti bawah RM100 ! What ?? bellow RM100 ?? 

Ape lagi tunggu jom baca lagi nak bagi korang panas panas api membara :p

Konon nak tangkap gambar 'Ala Ala Flatlay ' Tapi rasanya macam tak menjadi :p
Kene try usaha smpai menjadi , Boleh la ni kan ? hehehe

Beg Ala Ala Korea .

Tak de makeup yang best2 punn awookk :p

Mango Touch

Motif tunjuk product aku jual ?? hehehhehe . okay back to title 

Untuk minggu ni emma xde attand mana mana wedding lagi , nak keluar jalan jalan lagikan , suami Outstation kat iphoh ahad lalu .


RM xx.xx :) .. Murahh Giler !


RM xx.xx Melompat lompat murah !!


Menjadi ke Flatlay aku ni ? hehehhehe

Then emma baru je tadi terima 1 Gift dari seller taw , memang pasni selfie sakan la pakai selendang baru *Shawl*
Pon pon budak gendud comel nak lalu ! 

Yeay ! dapat Free Gift :p

Okay Pada sesiapa yang nak beli beg MANGO TOUCH murah ! gerenti melompat smpai pecah syiling rumah boleh terus direct contac kakak ni okay :) Okay TQ kak Azreen ! Nanti InsyaAllah kite shopping lagi :)

WhatsApp : 0102932614
IG Online shopping & Personal IG Seller : The Geroboks & NurulAzrin

No comments:

Post a Comment