LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 12 March 2015

PEMENANG 1ST GIVEAWAY FROM WANITABESIBERBICARA

Penulis : emma diana Masa : Thursday, March 12, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .

Amboi laju je korang kan ?? hehehhe .. Okay , Hari Yang follower saya tertunggu tunggu siapakah pemenang yang bertuah tu ye.

Payah jugak ye nak pilih . Alhamdulillah dengan berkat bersungguh sungguh emma dah senarai pendekkan nama nama blogger yang join GA emma ni , dasyad sungguh ayat ayat deme ni , cair hati baca :p

Terlebih dahulu emma nak ucap terima kasih tersangat sangat dan tak terhingga pada sesiapa pun yang join , walau dimana korang berada , yang kenal emma mahupun tidak , Masih Terharu lagi ni :p .  tapi kelakar ade pulak yang delete balik pos yang dia join , Hehehhe Xpela , Anggap je dia TERRRR delete.. Sempena Bufday emma ni emma nak bagi korang hadiah , Suke tak suke tak ?? Aumm Aumm . Ramai blogger perempuan yang join n menang . jeng jeng jeng , patus la ayat dramatis . :p jangan marah yaaaaa .. hope korang suke ye ? :)

Emma suke dengan ucapan ucapan yang ditujukan untuk emma , sejuk je hati membaca , ucapan yang positif , ucapan yang buat emma semangat untuk terus berjaya :) .. yang emma screenshoot ni antara yang emma

Okay seperti yang emma janji kan ,


2 PEMENANG utama menerima Dianz Vit C tukar kepada Set New Babies Blink 5 in 1 SkinCare






1 - http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html



2 - http://miza-zahra.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


------------------------------------------------------



5x PEMENANG menerima Hadiah berupa Shieshedo mask 5pcs


1 - http://penulishingusan.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


2 - http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


3 - http://daisyxdyan.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


5 - http://umikasum.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


5 - http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


------------------------------------------------------



10x pemenang akan menerima hadiah berbentuk topup : Top up RM5



1 - http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

 2 - http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanitabesiberbicara.html


3 - http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


4 - http://frauananas.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


5 - http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

lagi 5 orang boleh refer url bawah ni ye ? 
Mencabar betul nak cari pemenang :) 

6- http://rainfallasleep.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
7- http://kameqdeanna.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
8- http://qileh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanitabesiberbicara.html
9- http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
10- http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html


P/S : Pada pemenang sila emailkan detail anda di Emmadiana77@gmail.com

Contoh : 

Assalamualaikum..

NAMA : xx
ALAMAT : xx 
NO TEL : xx
EMAIL : xx
URL BLOG GA : xx 

HADIAH YANG DIMENANGI : xx 

klik untuk tumbesaran

Sila tuntut hadiah anda semua sebelum 16.03.2015 . postage akan diumumkan selepas dapat detail semua pemenang :)

Emma minta maaf pada yang tak tersenarai , Sejujurnya emma sukakan ucapan ucapan berbau kejayaan korang . Emma suke sangat . Dan emma minta maaf selama GiveAway ni berjalan emma kurang tumpuanke ape ye ? minta maaf sangat sangat , [ yang baik datangnya dari Allah , Yang buruk @ khilaf datangnya dari diri saya sendiri ] 

So Korang dah boleh tunggu next GA emma okay ? Sudi kan ??? 

No comments:

Post a Comment