LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Thursday, 12 March 2015

#myGALAXYA #BestnyaBersama Music Festival

Penulis : emma diana Masa : Thursday, March 12, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ,

Selamat pagi semua .. Hari ni emma nak share sedikit tentang #BestnyaBersama Music Festival . INFO DARI SINI

Samsung GALAXY A membentangkan #BestnyaBersama 'A' Festival Muzik untuk membawa kita bersama-sama! The 'A'mazing artis seperti Ke Qing, Liyana Fizi, Paperplane Pursuit, Najwa Latiff dan ramai lagi akan mempunyai persembahan kerjasama yang akan meniup fikiran kita jauh! Ketahui bagaimana anda boleh mendapatkan tiket di bawah! Terma dan syarat.

1. GALAXY A Pembeli:
Beli GALAXY A dan mendapatkan tiket A5 Zon Eksklusif untuk 4 pax masuk dari Outlets Samsung dipilih

2. GALAXY Life App Pengguna:
Menebus kemasukan A5 Zon Eksklusif untuk 4 orang melalui GALAXY Life App dari 17:30 dan seterusnya pada 14 Mac 2015 (Sabtu)

3. Lain-lain:
PERCUMA walk-in ke zon awam untuk Bestnya Bersama 'A' Festival Muzik
Terma & Syarat:

1. SATU tiket mengakui DUA orang sahaja.

2. pemegang Tiket hanya boleh meninggalkan dan masuk semula ke Tempat yang semasa acara mengikut budi bicara pihak penganjur. Jika tidak, tidak akan ada semula kemasukan-atau pas-belok apa-apa jenis.

3. Media Prima Radio Networks berhak tanpa bayaran balik atau pampasan untuk menolak kemasukan ke mana-mana Para hadirin yang lewat dan / atau orang-orang yang kelakuannya tidak senonoh atau tidak wajar.
Had umur 

4. Tempat dan kaedah-kaedah yang terpakai. Penonton di bawah 12 akan dibenarkan masuk. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk kejahilan sekatan ini.

5. tidak dibenarkan bimbit telefon / camcorder fotografi, audio dan / atau rakaman video yang mereka mahu pada majlis itu melainkan jika dinyatakan sebaliknya oleh pihak penganjur.

6. merokok, pengambilan makanan, minuman alkohol dan / atau dadah adalah dilarang sama sekali di kawasan konsert.

7. Topi, payung, botol kaca dan / atau apa-apa perkara yang boleh ditafsirkan sebagai senjata yang berpotensi adalah dilarang di kawasan konsert.

8. Media Prima Radio Networks berhak untuk melakukan carian keselamatan dari semasa ke semasa dan merampas apa-apa perkara yang, pada pendapat munasabah Media Prima Radio Networks, boleh menyebabkan bahaya atau gangguan kepada ahli-ahli penonton atau kejadian atau adalah satu daripada barangan yang tidak dibenarkan di tempat yang seperti yang disenaraikan di atas.

9. Pemegang tiket bersetuju untuk menyerahkan kepada mana-mana carian untuk barang-barang larangan termasuk tetapi tidak terhad kepada senjata, dikawal, merbahaya dan bahan-bahan haram.

10. Media Prima Radio Networks boleh menambah, menarik balik atau artis pengganti dan / atau mengubah program yang diiklankan, masa majlis, tempat duduk dan kapasiti penonton tanpa notis terlebih dahulu.

11. Media Prima Radio Networks boleh menangguhkan, membatalkan, menghentikan atau menghalang acara itu kerana cuaca buruk, keadaan yang berbahaya, atau apa-apa sebab di luar kawalan yang munasabah.

12. Media Prima Radio Networks sukarela menganggap semua risiko dan bahaya yang berkaitan dengan peristiwa yang berlaku sama ada sebelum, semasa atau selepas acara sebenar, termasuk sebarang kematian, kecederaan peribadi, kerugian, kerosakan, atau liabiliti.

13. Media Prima Radio Networks berhak untuk mengubah terma dan syarat di atas tanpa notis terlebih dahulu.

No comments:

Post a Comment