LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 9 March 2015

LEE KUANG SOO MIRIP UNGKU ISMAIL ??

Penulis : emma diana Masa : Monday, March 09, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , 

Tipu kalau aku kata seikit pun tak minat dengan artis korean , hahahah Aku minat pun sebab terjebak layan tengok Running Man , Huarrrgghh ! aku ingtkan cerita tu tak best , Giler best , paling best aktiviti mencara di luar jangkaan pemikiran kite . hahahhaks ! 

Act bulan ni terjatuh cinta dengan Slot Akasia kat tv3 tu , macam best je kan cerita teman lelaki upahan , Mula mula dengar tajuk mcm tak best , sekali terlayan la pulak sebab hero dye macam iras2 lee kuang soo . bahahahha . Motif ?? ke aku yang tergila2 kan watak lee kwang soo dalam running man tu . Hahaha Aku suke tengok sebab dye selalu tempat terakhir and selalu kene buli bahahha .. paling kelakar selalu sangat kalah kalau bab tarik name tag kat belakang baju tu . 'Nametag' Pon bolehh hahahha ..

Pengakuan benar aku minat Kim Jong Kok . hahah sape tak minat. aku tengok sado je dah terus terkenan , alaaaah , Jangan pikir bukan bukan , minat cenggitu je . dulu 1 haram jadah aku tak kenal player RunningMan ni . hahah dan yang lain lain . Dah stop cerita .

Sama ke muka dorang ni ? ate ce komen :p







No comments:

Post a Comment