Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Friday, 20 March 2015

KERTAS KERJA MENJERIT JERIT

Penulis : emma diana Masa : Friday, March 20, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Hai semua , sihat x ? Hikks mengade kan , 

Muka stress ! Ehh Menjadi ke ?

Okay seminggu ni emma banyak tak usik paper atas meja , Actually emma warranty department taw , so mana mana claim yang y bertenggek atas meja tu semua belum usik , geram nyaaa ..

Kisah nya mcm ni , kat sini staff bape orang je , then bile sorang xdtg , emma kene cover kerje dya * Kaunter *, [ Emma kerja kat Ford Service Centre ] bile emma tak datang kje emma xde sape cover , ibarat bila staff tu tak datang emma pun xdatang , keje dye jalan , keje kite tak jalan , 

Argggghhh ! saya stress ! sepatutnya semalam dah kene hantar report , tapi xhantar pun , mesti Orang atas marah , Nasib badan , seminggu dye tak datang seminggu la keje emma xdiusik :'( 

urmm teringat kat suami saya la , 1 malam tidor rumah mak , kat rumah xde sape , suami saya tak reti nak msg saya ke ?! Marah ni !!


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?