Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Tuesday, 31 March 2015

JOB : PARTY BIRTHDAY RUBY

Penulis : emma diana Masa : Tuesday, March 31, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum , 

Harini emma berbesar hati nak share job emma ahad lepas , 29.03.2015
Walaupun dah lama tak update blog' bape hari je pun :) , tapi emma tetap ingt korang semua :) 

i love kawan maya ku.. Muah ciked

Alhamdulillah semua berjalan lancar semalam , PARTY BIRTHDAY RUBY

Nak cerita sedikit pengalaman yang emma dapat semalam , walaupun dah bnyak kali jadi official photographer dikhalayak ramai di wedding wedding event sebelum ni , sume majlis kat kampung emma je , 
' Saya photographer Kampung je ' Ecehhwaahh ..

Tapi ni pertama kali , kire pengalaman emma untuk kali ni jadi juru gambar di kedai makan [ Gerai Terbuka ] shah alam. Weh, mase pergi tu dah mengucap bnyak kali , nebes dye tak hingat hahahhaksss. 

Mase sampai sana emma saje usyar kawasan , nmpak 1 group lelaki , semua pakai baju hitam , aku dah segan silu maksud aku kat sini aku takot geng2 photographer pengantin outdoor ke ape ke kan , sbb kan hari ahad , mustahil kat s.alam tu xde shoot , berlambak pengantin wehh .. huhuhuh

Walaupun jantung berdegup laju , emma gagahkan jua niat dihati , hajat di hati , tugasan yang perlu dilaksanakan , sumber rezeki sampingan aku .

Korang rase nak tengok tak hasil kerje emma ? Any complaint pergi kat comment bawah tu ye ? 

setiap gambar yang emma masukkan dalam memory camera ni adalah kenangan , kenangan tak akan ada di masa masa yang datang ..

Suami sempat pesan mase nak turun kereta,
' buat yang terbaik dari yang baik :) '


PARTY BIRTHDAY RUBY

TEMA : PURPLE MIX 
LOKASI : RESTORAN KEDAI KOPI , SHAH ALAM
TARIKH & MASA : 29 MARCH 2015

PHOTOGRAPHER : EMMA DIANA
EDITOR : EMMA DIANA

Birthday Girl - Ruby -





Ketiban rakan rakan Ruby [ This moment penting , mesti kene ambil ]





Birthday Girl yang sporting . Muka selalu ade senyum















Mereka ni jenis sporting yang lain macam , i loikee , senang keje aku :)



Candid shoot paling mereka suke :)

kakak ni cantik , Anak dia pun cantik , Aku tak habis habis puji dye , heheh 




Love your face babe


Kek Birthday , dalam pelangi kek :)





Rakan rakan Ruby



Sewaktu nyanyian Selamat hari jadi , yeeaaayyy :)


Act Ade gambar yang goyang ni , huhuh Korang dah nmpak kan kesalahan aku pada gambar tu heheheh ,
Emma berusaha lagi !! Jyeeaaahhh !! Alhamdulillah Rezki saya untuk project ini :)

Alhamdulillah , feedback kawan kawan cust emma beri komen positif . Alhamdulillah..
Semua kawan kawan cust periang , jenis yang suke lensa , jenis yang suke interframe senang keje emma :)

Btw , gambar emma burn DVD je :) nak tengok feedback custemor ? tunggu nanti emma update k ? 

Eh korang sape yang berminat nak emma jadi juru gambar korang ?
Tak susah pun , hubungi kat no ni , cari emma kat laman sesawang ni , 
Detail bawah ni :-

WhatsApp : 0193438328
Wechat : cikecikebombom
Facebook : Emma Diana
Instagram : Emma_Dianamazlan


Antara Service :-
  • Wedding
  • Engagement
  • Party
  • Kenduri kesyukuran
  • Kenduri cukur jambul
  • Modelling
  • Moment Family
  • Moment Couple
  • All About Pre-Wedding & Engagement
  • Shoot for you potforlio
  • And All Abou event

Terima kasih sudi membaca sudi jengah sudi melihat , sudi komen , sudi segala galanya ..


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?