Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Monday, 23 March 2015

Hadiah 1st GA

Penulis : emma diana Masa : Monday, March 23, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum 
Rakan rakan blogger yang emma sayang , 

Kehadiran entry tengahari ni emma nak inform sikit , emma tak pos lagi hadiah hadiah GA yang anjurkan dan emma janji kan , sebab banyak yang x emailkan detail lagi , 

Maaf juga sebab emma tamatkan awal , sebab emma ade hal hal yang nak kene pantau , lahi lagi bab keje , company sekarang memerlukan emma 'Serius kawan' Warranty part banyak tak dibayar oleh company Tuuutt, tu sebab tak on blog selalu , :) heheheh biase la belakang kite sekarang bos ade letak CCTV so emma kalau nk update entry ke nak jengah blog kejap pun emma bukak tab kecik je , hehehehhe ..

Okay , pada dik DENA awak emailkan detail awak dan awak menang hadiah ape ye ? hadiah akan di poskan 1 hb demi rakan rakan blogger , hehehhe yang topu pon sama :) Adil kan ? heheheh :) 

Sayang semua ..


No comments:

Post a Comment

Exchange Link?