Followers yang baik hati

IKLAN

IKLAN

Wednesday, 11 March 2015

GiveAway Nak tamat Awal

Penulis : emma diana Masa : Wednesday, March 11, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum .

Aloooo Hai semua , Harap baik baik belaka . Selamat pagi semua .

Emma nak minta jasa baik korang boleh ? klik iklan emma ni :) [ dah klik komen kat bawah taw ? ] mention balik jika nak emma klik iklan korang k ?



'Dah Klik ? Korang memang Sempoi & Sporting:) ni yang makin sayang kat korang ni :) hehhehe

Okay back to tajuk . [ GiveAway Nak tamat Awal ] Harap semua ambil perhatian pada siapa yang join GiveAway emma , emma akan tamatkan malam ni ye ? so emma dah pilih beberapa blogger dah , Esok pagi tepat pukul 10.00 pagi emma akan umum , malam ni emma akan cek balik semua entry entry yang dah join taku takut ade url blogger yang tercicir ke ape kan ?

Antara Sebab nak Tamatkan awal ,

1 - 22.03.2015 terlalu bnyak Aktiviti nak kene hadir , Kebanyakkan nya kenduri kendara .
' 1 je sebab :) '

Klik Gambar untuk Info Babies Blink 5 IN 1


GiveAway yang mana ? Terlepas ? BACA SINI .

Alhamdulillah sambutan yang sangat2 hangat dan positif dari korang semua , Terima kasih join ye ? Hadiah sepeti yang dijanjikan , tetapi hadiah utama akan di tukar pada BABIES BLINK Skincare , Sebab kat emma xde stock , order pun mungkin bulan 4 baru masuk , emma xnk korang tertunggu tunggu :)

Hadiah yang seperti emma janji kan yang lain tu berjalan seperti biasa :) Tunggu Result Esok ye ? pukul 10.00 pagi emma publish :) Stay Tuned ..


Terima kasih sudi membaca :)


My Big Dream :) Motif beritahu ? Werrkk Laarikkkkkk



No comments:

Post a Comment

Exchange Link?