LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Sunday, 8 March 2015

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) #3

Penulis : emma diana Masa : Sunday, March 08, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum , 

Hello Hello Hello !

Hai semua ! Aloooooooo, Rindunyaaa nak update blog ni Korang . terasa macam terasing sangat bila tak dapat update blog dan jenguk blog blog korang 

:'( Tsk Tsk T_____T

Walaupun Emma jarang online Tapi Nuffnang emma tetap jenguk jugak taw , heheheh Awak ! Ade peningkatan la , Alhamdulillah Still On Going , dulu terasa nak On Going hehehe Padahal Haram jadah aku tak tau ape tu on going status , kene belajar lagi ni , kene tanya En Nuffnang lagi ni hehehhe .. 

Nampak iklan berlari lari berkejaran koprang klik je , tak kene ban pun :) hehehhehe

Tapi sebelum tu nak korang tonyok tonyoh dulu link yang emma nak share ni , Ikhlas sikit , duit Churp chhurp ni nanti emma buat GA untuk korang yang klik iklan emma ni ok ? :) separuh simpan bank ,

KLIK SINI , DATANG SINI , SINGGAH SINI , JEJAK SINI . TENGOK SINI



No comments:

Post a Comment