LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Friday, 27 February 2015

Si Gemuk Memory Mei 2014

Penulis : emma diana Masa : Friday, February 27, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum

Kerana nak naikkan semangat n mood , emma nak share gambar gemuk emma 2014 punya cerita , Eh bukan kutuk diri sendiri emma suke cakap emma gemuk , bila dah bosan gemuk nanti semangat membara nak kurus . heheh Gen emma ni memang susah nak kurus . hehehe Emma Share sikit gambar kenangan disebabkan teringin sangat jadi model , hambek . hihi Belanja ciked :)

MAKEUP : SEDIRIAN BERHAD
POSE : STUDY TENGOK GAMBAR ORANG / KADANG BUAT SENDIRI
OFFICIAL PHOTOGRAPHER : KAK BUCU
LOKASI : BERHADAPAN MASJID SHAH ALAM . [ Cari sampai dapat ]

Pipi Telur , Lemak dibahagian leher melompat lompat bahagia , lemak tepu :)

Ni gambar paling aku love tapi kenapa Pohotographer tak cakap tudung tepi tu jatuh , Dah tak lawa ! 


Di sebabkan suke taman Maka pilih la taman :)

Menyesal pose kaki naik ke atas , nampak kecacatan :'(

Emma Ayu ke tu ?? hahahhaha ' Berkata Pada diri sendiri.

Expose lebih lak , tertonggek ciket . hahahha Adui memang fail kalau jadi model

Okay Penggemar Novel , Penggemar pembaca Novel . 

Aku nak control ayu tapi gemuk . hihihi

Muka nakal & mengade , Expose lebih . hahahha

No comments:

Post a Comment