LE'SANDA SWEET FOUNDATION [ FOUNDATION VIRAL MASA KINI ]

Monday, 9 February 2015

#pureActivePilihanku kerana ......

Penulis : emma diana Masa : Monday, February 09, 2015 Comments : 0 Labels :
Assalamualikum ! 

Selamat petang hai semua ! dah join GiveAway yang emma anjurkan ? yang belum jom lah meriahkan lagi , Btw, Emma punya entry ni bukan pada GA emma , baru baru beberapa jam je tadi emma dok busy kan diri tengok facebook , heheh walaupun jarang update status kat facebook ade la jugak tengok status2 kawan kawan lain , okay cukup dah mengarut meraban dah ni,.

Garnier Malaysia ade buat Contest kn ? mesti semua dah tau kn ? Emma dah lama perasan awal bulan February . tengok macam mudah je , lagi pun dah beberapa orang menang dalam peraduan ni taw ? kat bawah ni ada cara2 nak join contest ni .



Mudah kan ? Emma nak grab la peluang ni , so uolls mcm mana ? minat tak ? kalau minat tanya iman didada , jum sertai , Hadiah yang ditawarkan sebuah Iphone 6 yang tak mampu aku miliki ! dan satu set produk Garnier bernilai RM60 setiap minggu beb ! adudududu hati sabar nak yeee , 
InsyaAllah emma join , kalau xde aral . idea nak pose dah ade , Dulu pernah la guna product garnier ni , la ni husband yang guna , kalau emma join memang emma update kat blog ni , Geram taw orang lain dah dapat . yang baru baru ni pemenang nye tersangat lah kretif ! budak je pun lagi tapi tengok ig dia memang gambar sume cantik cantik :) Tabik Springggg .. 


Terbaik dari ladang , dia punya caption win !  I want it ! lepas ni mesti ade yang berkobar2 nak buat lagi kretif kn ? :) So mana yang idam idamkan iphone 6 jom la sama sama join nak ?  mybe join ni boleh dapat ape yang emma idamkan dari bulan november tahun lepas . kan3 ? 

Terima kasih sudi membaca :) 

Emma Diana 
xoxo


No comments:

Post a Comment